Η πλατφόρμα SolarEdge Home κάνει ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική

Η πλατφόρμα SolarEdge Home κάνει ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική

SolarEdge, φωτοβολταϊκά, πλατφόρμα, νέα τεχνολογία
SolarEdge, φωτοβολταϊκά, πλατφόρμα, νέα τεχνολογία

Η νέα λύση διαχείρισης οικιακής ενέργειας της SolarEdge είναι ο εγκέφαλος πίσω από την παραγωγή ενέργειας στο σπίτι, την εφεδρική μπαταρία και τη φόρτιση EV.

Η SolarEdge ανακοίνωσε την κυκλοφορία του SolarEdge Home στη Βόρεια Αμερική, μιας λύσης διαχείρισης οικιακής ενέργειας που αποτελεί τον «εγκέφαλο» μιας ηλιακής εγκατάστασης. Συγκεντρώνει ηλιακά πάνελ, μπαταρίες και φορτιστές EV σε μια λύση που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιού να ελέγχουν τη χρήση ηλιακής ενέργειας στο σπίτι τους, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις εκπομπές άνθρακα.

Το βελτιστοποιημένο για DC σύστημα διαχείρισης ενέργειας συνδέει τον μετατροπέα και την μπαταρία από την πλευρά DC, εξαλείφοντας έτσι τις μετατροπές ισχύος που είναι συνηθιδμένα σε πολλά συστήματα που συνδέονται με μπαταρία. Η SolarEdge εκτιμά ότι αυτό μπορεί να προσθέσει έως και 10 ημέρες εξοικονόμησης ενέργειας για κάθε έτος χρήσης. Το βελτιστοποιημένο σύστημα DC επιτρέπει επίσης τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ημερών μπαταρίας, γεγονός που μειώνει την εξάρτηση από το δίκτυο.

Το σύστημα περιλαμβάνει:

-SolarEdge Home Hub Inverter – μια ενιαία πλατφόρμα μετατροπέα επόμενης γενιάς
-SolarEdge Power Optimizers – ένας μετατροπέας DC/DC που μετατρέπει τις ηλιακές μονάδες σε έξυπνες μονάδες και τώρα διαθέτει το SolarEdge Sense Connect, ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει σφάλματα τόξου στην οροφή.
-SolarEdge Home Battery – μια δοκιμασμένη μπαταρία 9540A που επιτρέπει επιπλέον εφεδρικό αντίγραφο διακοπτών, πριζών και συσκευών με έως και 30% περισσότερη ισχύ από την τεχνολογία μπαταριών παλαιού τύπου και έως και 5% υψηλότερη απόδοση μετ’ επιστροφής.
-SolarEdge Home EV Charger – ένας πλήρως ελεγχόμενος και προγραμματιζόμενος φορτιστής που συνδέεται εύκολα με το SolarEdge Home Inverter και διαθέτει λειτουργία Solar Boost Mode για ταχύτερη φόρτιση.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή mySolarEdge για να ελέγχουν, να προγραμματίζουν και να παρακολουθούν τη χρήση και την εξοικονόμηση ενέργειας τους, η οποία θα λαμβάνει υπόψη εξωτερικούς παράγοντες όπως καιρικά φαινόμενα και αυξανόμενες τιμές κοινής ωφέλειας. Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία Weather Guard που έχει σχεδιαστεί για να ειδοποιεί αυτόματα το σύστημα όταν ανιχνεύεται καταιγίδα και το σύστημα ενεργοποιείται για να φορτίσει την μπαταρία πριν χτυπήσει η καταιγίδα.

Η SolarEdge αναφέρει ότι το σύστημα απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία για τους εγκαταστάτες, επειδή το σύστημα βελτιστοποιημένο με DC απλοποιεί τη σχεδίαση, μειώνει την ανάγκη για αναβαθμίσεις του κύριου πίνακα και χρησιμοποιεί ασύρματη συνδεσιμότητα plug-and-play, εξαλείφοντας την ανάγκη καλωδίωσης μεταξύ των στοιχείων.

«Το SolarEdge Home έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των ιδιοκτητών σπιτιού για μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά συστήματα, περισσότερες εφαρμογές και απρόσκοπτο έλεγχο μέσω μιας μόνο εφαρμογής.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν επίσης να επιλέξουν να προσθέσουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο σύστημα του SolarEdge Home, καθώς οι ενεργειακές τους ανάγκες στο σπίτι εξελίσσονται και αλλάζουν.

Give a Reply

Πληροφορίες Η πλατφόρμα SolarEdge Home κάνει ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η πλατφόρμα SolarEdge Home κάνει ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr