Νέα μπαταρία για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές

Νέα μπαταρία για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές

Νέα μπαταρία για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές

μπαταρία, φωτοβολταϊκά, MG Energy Systems, νέα τεχνολογία
μπαταρία, φωτοβολταϊκά, MG Energy Systems, νέα τεχνολογία

Ο ολλανδικός κατασκευαστής MG Energy Systems προσφέρει ένα νέο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας σε δύο εκδόσεις, με χωρητικότητα 5,8 kWh και 7,2 kWh και ονομαστική χωρητικότητα 230 Ah και 280 Ah.

Η MG Energy Systems BV, ένας ολλανδικός κατασκευαστής συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, παρουσίασε μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου για οικιακές εμπορικές εφαρμογές.

«Οι μπαταρίες συναρμολογούνται στις εγκαταστάσεις μας στην Ολλανδία», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους κυψελών μπαταριών που κατασκευάζονται, για παράδειγμα, στην Ταϊβάν, την Κίνα και τη Νότια Κορέα».

Η μπαταρία MG LFP 24 V διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με χωρητικότητα αποθήκευσης 5,8 kWh και 7,2 kWh και ονομαστική χωρητικότητα 230 Ah και 280 Ah. Η μικρότερη συσκευή έχει διαστάσεις 517 mm x 294 mm x 193 mm και ζυγίζει 41 κιλά. Η μεγαλύτερη έχει διαστάσεις 652 mm x 294 mm x 193 mm και ζυγίζει 53 κιλά.

Οι συσκευές διαθέτουν μια τεχνική ψύξης που βασίζεται στη φυσική μεταφορά και μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20 C έως 45 C. Διαθέτουν επίσης επίπεδο προστασίας IP40 και ονομαστική τάση 25,6 V. Ο κατασκευαστής είπε ότι το σύστημα αποθήκευσης παρέχει σταθερή λειτουργία για έως και 3.500 κύκλους φόρτισης και η περίοδος λήξης της ζωής του είναι το 70% της αρχικής χωρητικότητάς του στους 25 C, με τη διάρκεια ζωής του κύκλου να εξαρτάται από τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

«Η γραμμή συναρμολόγησης για αυτό το νέο μοντέλο μπαταριών ξεκινάει αυτό το φθινόπωρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Ως εκ τούτου, οι πρώτες παρτίδες θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Νοεμβρίου.

Συστήματα μπαταριών υψηλής τεχνολογίας

Η MG ειδικεύεται σε λύσεις συστημάτων μπαταριών υψηλών προδιαγραφών, που διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες για βέλτιστη απόδοση, ιδανικές για πλήρως ηλεκτρικά και υβριδικά συστήματα θαλάσσιας πρόωσης, εκτός δικτύου και κινητές βιομηχανικές ή αυτοκινητοβιομηχανίες εφαρμογές.

Για ένα βιώσιμο μέλλον

Είναι το πάθος της να επιταχύνει την ενεργειακή μετάβαση αναπτύσσοντας έξυπνα, επεκτάσιμα και ανώτερα προϊόντα. Συνεχίζει να εξερευνεί και να πιέζει τα σύνορα της καινοτομίας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επειδή πιστεύει ότι είναι το κλειδί για ένα βιώσιμο μέλλον.

Give a Reply

Πληροφορίες Νέα μπαταρία για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Νέα μπαταρία για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr