Η βέλγικη Belinus παρουσιάζει ηλιακή μονάδα 400 W για οικιακές εφαρμογές

Η βέλγικη Belinus παρουσιάζει ηλιακή μονάδα 400 W για οικιακές εφαρμογές

Η βέλγικη Belinus παρουσιάζει ηλιακή μονάδα 400 W για οικιακές εφαρμογές

Belinus, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, πάνελ, νέα τεχνολογία
Belinus, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, πάνελ, νέα τεχνολογία

Το νέο προϊόν διαθέτει απόδοση μετατροπής ισχύος 22,0% και συντελεστή θερμοκρασίας -0,25% ανά C.

Ο κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Belinus με έδρα το Βέλγιο κυκλοφόρησε μια ηλιακή μονάδα ετεροζυγών διπλής όψης διπλού υαλοπίνακα για οικιακές εφαρμογές.

«Όλες οι ηλιακές κυψέλες και τα ηλιακά πάνελ που παράγονται από την Belinus κατασκευάζονται σε εργοστάσια Bloomberg Tier-1 με συνδυασμένη ετήσια ισχύ 2,2 GW στο Βιετνάμ και την Τουρκία», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το πάνελ M8 nLite Ultra Black Double Glass Module βασίζεται σε μονοκρυσταλλικές ηλιακές κυψέλες 166 mm x 83 mm που προέρχονται από την Ταϊλάνδη και λεπτό διπλό γυαλί 1,6 mm. «Όλα τα προϊόντα μας βασίζονται στην ιδιόκτητη τεχνολογία επεξεργασίας γυαλιού ενισχυμένου με θερμότητα που ονομάζεται τεχνολογία nLite», εξήγησε ο εκπρόσωπος. «Η χρήση λεπτότερου γυαλιού μειώνει τον φόρτο εργασίας της εγκατάστασης σε σύγκριση με τα τυπικά προϊόντα διπλού υαλοπίνακα, ενώ αντέχει σε υψηλά φορτία ανέμου και χιονιού».

Η μονάδα διαθέτει ονομαστική ισχύ 400 W και απόδοση μετατροπής ισχύος 22,0%. Η τάση ανοιχτού κυκλώματος κυμαίνεται από 44,7 V και το ρεύμα βραχυκυκλώματος είναι 10,7 A.

Το νέο προϊόν έχει διαστάσεις 1.755 mm x 1.038 mm x 30 mm και ζυγίζει 19,2 kg. Έχει συντελεστή θερμοκρασίας -0,25% ανά C, θερμοκρασία λειτουργίας που κυμαίνεται από -40 C έως 85 C και περίβλημα IP 68. Η μέγιστη τάση συστήματος είναι 1.500 V.

«Η εγγύηση για τις ηλιακές μας μονάδες είναι 35 χρόνια εξασφαλισμένη από τον όμιλο Lloyds», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Η μονάδα θα είναι διαθέσιμη το τέταρτο τρίμηνο μέσω συνεργατών διανομής σε όλη την Ευρώπη».

Η Belinus εδρεύει στο Genk και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε περισσότερες από δέκα χώρες.

Η στρατηγική της

Η Belinus δεσμεύεται για την παγκόσμια επέκταση προκειμένου να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Δεσμευέται να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες της μπορούν να επωφεληθούν από το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και τις λύσεις αιχμής. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα έργα τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ενέργειας.

Τα μακροπρόθεσμα ιδανικά της την οδηγούν να βελτιώνει συνεχώς την απόδοση, την αξιοπιστία και την ισχύ των μονάδων που αναπτύσσει. Αυτό διασφαλίζει ότι οι μονάδες μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως την τεχνολογική προστιθέμενη αξία τους στην αγορά και την παρακινεί, στην πορεία της, να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες ηλιακές μονάδες.

Give a Reply

Πληροφορίες Η βέλγικη Belinus παρουσιάζει ηλιακή μονάδα 400 W για οικιακές εφαρμογές - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η βέλγικη Belinus παρουσιάζει ηλιακή μονάδα 400 W για οικιακές εφαρμογές - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr