Η JinkoSolar παρουσιάζει το σύστημα μπαταριών SunTank

Η JinkoSolar παρουσιάζει το σύστημα μπαταριών SunTank

SunTank, φωτοβολταϊκά, μπαταρία, τεχνολογία, 2022
SunTank, φωτοβολταϊκά, μπαταρία, τεχνολογία, 2022

Έχοντας εδραιώσει ισχυρά ερείσματα στην αυστραλιανή αγορά με τα ηλιακά φωτοβολταϊκά πάνελ της, η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία JinkoSolar επιδιώκει τώρα να επεκτείνει την επιρροή της στον χώρο αποθήκευσης ενέργειας. Με την κυκλοφορία του αρθρωτού συστήματος αποθήκευσης οικιακών μπαταριών Suntank.

Η JinkoSolar κυκλοφόρησε το αρθρωτό σύστημα οικιακών μπαταριών SunTank της στην Αυστραλία. Μια λύση αποθήκευσης φωσφορικού σιδήρου λιθίου που έχει μέγεθος για καθημερινή χρήση σε κατοικίες. Και έχει σχεδιαστεί κυρίως για να συνδυάζεται με σύστημα ηλιακών πάνελ.

Το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας Suntank της JinkoSolar απευθύνεται στην οικιακή αγορά.

Η JinkoSolar είπε ότι το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας της μπαταρίας μπορεί να υποστηρίξει από 2,56 kWh σε 25,6 kWh με μονοφασικό υβριδικό μετατροπέα και μπορεί να παρέχει ισχύ εξόδου 5,1 kW. Κάθε μεμονωμένη μονάδα έχει διαστάσεις 650 mm x 260 mm x 185 mm και ζυγίζει 28 kg. Με προστασία IP65, το Suntank έχει θερμοκρασία λειτουργίας που κυμαίνεται από -10 C έως +50 C. Η εταιρεία είπε επίσης ότι το προϊόν, το οποίο υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση προϊόντος, έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει γρήγορη και ευέλικτη ανάπτυξη και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο και δάπεδο.

Η JinkoSolar είπε ότι το σύστημα Suntank προσφέρει μεθόδους σύζευξης AC και DC για την πραγματοποίηση ενεργειακής αλληλεπίδρασης πολλαπλών κατευθύνσεων μεταξύ φωτοβολταϊκών μονάδων, μπαταριών και δικτύου. Μπορεί να παρέχει εφεδρική ισχύ σε περίπτωση διακοπών στο δίκτυο. «Λόγω της αστάθειας του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, η έλλειψη ανεφοδιασμού εξακολουθεί να υπάρχει σε ορισμένες περιοχές της Αυστραλίας. Η τάση αποθήκευσης ενέργειας αποκτά σημασία ως μέτρο σε αυτήν την κατάσταση», ανέφερε η εταιρεία. Εάν χαθεί το δίκτυο, το σύστημα θα μεταβεί σε εφεδρική λειτουργία και η έξοδος εναλλασσόμενου ρεύματος παρέχεται μέσω της θύρας φορτίου τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης (EPS). Χρησιμοποιώντας ενέργεια από ΦΒ και μπαταρία.

Ο διευθυντής της JinkoSolar APAC, Thomas Bywater, είπε ότι το σύστημα Suntank παρέχει μια αποτελεσματική λύση για ιδιοκτήτες που θέλουν να εφαρμόσουν αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας για κατοικίες. Συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους, στη διαχείριση της ζήτησης και στη μεγιστοποίηση της ιδιοκατανάλωσης της παραγωγής ενέργειας. Ως μια από τις πιο ώριμες αγορές φωτοβολταϊκών στον κόσμο, πιστεύουμε ότι η αποθήκευση ενέργειας θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της αυστραλιανής αγοράς, είπε.

Give a Reply

Πληροφορίες Η JinkoSolar παρουσιάζει το σύστημα μπαταριών SunTank - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η JinkoSolar παρουσιάζει το σύστημα μπαταριών SunTank - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr