Η Longi φέρνει στην Ευρώπη ειδικά ηλιακά πάνελ 66 κυψελών

Η Longi φέρνει στην Ευρώπη ειδικά ηλιακά πάνελ 66 κυψελών

ηλιακά πάνελ, Longi, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία
ηλιακά πάνελ, Longi, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Οι νέες μονάδες της Longi βασίζονται σε wafers M10 με 66 ηλιακές κυψέλες και ένα νεό πλαίσιο. Η ειδική διαμόρφωση της μονάδας επιτρέπει την εγκατάσταση σε οριζόντια μορφή, καθώς τα πάνελ μπορούν επίσης να στερεωθούν στη μικρή πλευρά του πλαισίου.

Η Longi πρόσθεσε άλλο ένα μοντέλο μισής κυψέλης στη σειρά μονοκρυσταλλικών ηλιακών μονάδων HiMO5.

Το νέο προϊόν βασίζεται σε wafers M10 με 66 ηλιακές κυψέλες και ένα νέο πλαίσιο. Ο κινεζικός κατασκευαστής ηλιακών πάνελ είπε ότι αναπτύχθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά φωτοβολταϊκών. Η ειδική διαμόρφωση μονάδας επιτρέπει επίσης την εγκατάσταση σε οριζόντια μορφή, καθώς τα πάνελ μπορούν επίσης να στερεωθούν στη κοντή πλευρά του πλαισίου, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι τη σχεδίασε με αυτόν τον τρόπο για να βελτιστοποιήσει την εγκατάσταση ηλιακών μονάδων σε συστήματα επίγειας εγκατάστασης.

Η Longi ισχυρίζεται ότι οι νέες μονάδες κάνουν τον προγραμματισμό του συστήματος σημαντικά πιο ευέλικτο, ειδικά στο τμήμα των σταθμών παραγωγής ενέργειας, χάρη στη μορφή οριζόντιου προσανατολισμού. Οι μονάδες είναι συμβατές με τυπικά συστήματα τοποθέτησης της αγοράς.

Με την επιλογή στερέωσής του στη κοντή πλευρά του πλαισίου, υπάρχει μικρότερη δαπάνη εγκατάστασης και υλικών από τα συμβατικά ηλιακά πάνελ συγκρίσιμου μεγέθους. Για παράδειγμα, η Longi σημείωσε ότι μπορούν να εφαρμοστούν συστήματα οριζόντιου σχήματος έξι σειρών, τα οποία διαφορετικά θα απαιτούσαν σημαντικά περισσότερες ράγες στερέωσης και σφιγκτήρες μονάδων.

Κυψέλες PERC

Οι ηλιακές κυψέλες PERC βελτιώνουν την απόδοση με την εναπόθεση πρόσθετης παθητικής επίστρωσης και αυλακώσεων λέιζερ στις παραδοσιακές κυψέλες. Η LONGi κυκλοφόρησε τις μονάδες mono-PERC το 2016, με ενσωματωμένη τεχνολογία PERC σε μονοκρυσταλλικό πυρίτιο και υποβάθμιση σε χαμηλό φως, και η απόδοση των κυψελών της έχει αυξηθεί από 21% σε 24,06%.

Διπρόσωπο Φ/Β

Οι διπροσωπικές μονάδες συλλέγουν ηλιακή ενέργεια τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω πλευρά της μονάδας, αυξάνοντας τη συνολική ισχύ εξόδου ανά μονάδα. Η LONGi είχε ξεκινήσει την παραγωγή μεγάλου όγκου μονάδων διπλής όψης και έχει γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός φωτοβολταϊκών προϊόντων διπλής όψης, με μονάδες διπλής όψης που ξεπερνούν τα 20 GW στις αρχές του 2021.

Τεχνολογία μισής κοπής

Υψηλότερη ισχύς & υψηλότερη αξιοπιστία: Η τεχνολογία μισής κοπής υιοθετεί το λέιζερ υπερύθρων για να κόψει τις κυψέλες υψηλής απόδοσης από ένα σε δύο για να μειώσει στο μισό το ρεύμα. Τέλος, οι απώλειες θερμότητας θα μειωθούν σημαντικά και η απόδοση της μονάδας θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 2%. Η μείωση του ρεύματος εργασίας της κυψέλης αύξησε την αξιοπιστία της μονάδας ταυτόχρονα, ειδικά των κυψελών διπλής όψης με υψηλότερο ρεύμα.

Give a Reply

Πληροφορίες Η Longi φέρνει στην Ευρώπη ειδικά ηλιακά πάνελ 66 κυψελών - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η Longi φέρνει στην Ευρώπη ειδικά ηλιακά πάνελ 66 κυψελών - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr