Η Sharp παρουσιάζει ηλιακά πάνελ 410 W

Η Sharp παρουσιάζει ηλιακά πάνελ 410 W

ηλιακά πάνελ, Sharp, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία
ηλιακά πάνελ, Sharp, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Οι νεότερες φωτοβολταϊκές μονάδες της Sharp διαθέτουν λευκά πίσω φύλλα και είναι κατασκευασμένες για τις ανάγκες πελατών που προσανατολίζονται στο σχεδιασμό.

Η Sharp παρουσίασε μια νέα έκδοση του ηλιακού πάνελ NU-JC410, ενός μισοκομμένου μονοκρυσταλλικού προϊόντος PERC με βαθμολογία απόδοσης 21% και ισχύ εξόδου 410 W.

«Η ελαφριά μονάδα NU-JC410B είναι κατασκευασμένη με λευκό πίσω φύλλο και μαύρο πλαίσιο», είπε ο κατασκευαστής. «Είναι κατάλληλο για μακρύ και κοντό πλαϊνό σύσφιξη πλαισίου και έχει σχεδιαστεί για οικιακές, μικρής κλίμακας εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε στέγες».

Τα πιστοποιημένα πάνελ IEC61215 και IEC61730 διαθέτουν 108 κυψέλες που βασίζονται σε wafers M10 και σχεδιασμό 10 ζυγών. Οι διαστάσεις τους είναι 1.722 mm × 1.134 mm × 30 mm και ζυγίζουν 20,7 kg.

Τα πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φωτοβολταϊκά συστήματα με μέγιστη τάση 1.000 V και θερμοκρασία λειτουργίας μεταξύ -40 C και 85 C. Η εταιρεία προσφέρει 25 χρόνια εγγύηση γραμμικής ισχύος εξόδου και 15 χρόνια εγγύηση προϊόντος. Ο συντελεστής θερμοκρασίας λειτουργίας είναι -0,341% ανά βαθμό Κελσίου και η ανοχή ισχύος του φτάνει έως και 5%, είπε η Sharp.

«Με το νέο πάνελ NU-JC410B με μισής κοπής κυψέλης με μαύρο πλαίσιο, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας με μια μονάδα για εύκολο χειρισμό και εγκατάσταση για οικιακές και μικρής κλίμακας εγκαταστάσεις C&I σε στέγες, η οποία προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιοπιστία», δήλωσε ο Andrew Lee, διευθυντής πωλήσεων EMEA για την Sharp Energy Solutions Europe. «Βασισμένοι σε μια φιλοσοφία προϊόντος με γνώμονα τον πελάτη, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε την απόδοση και το σχεδιασμό των φωτοβολταϊκών μονάδων προκειμένου να δημιουργούμε περισσότερη αξία για τους πελάτες μας. Η μονάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών που προσανατολίζονται στο σχεδιασμό.»

Η Εταιρεία

Η Sharp έχει επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση της επωνυμίας και διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων πολύ πέρα ​​από τα Φ/Β. Ως αποτέλεσμα, η Sharp προστατεύεται καλύτερα από τις διακυμάνσεις της αγοράς σε μεμονωμένους κλάδους από ό,τι οι μη διαφοροποιημένες μάρκες φωτοβολταϊκών. Μια επιπλέον διασφάλιση για τις εγγυήσεις μας. Η Sharp δημιουργεί προϊόντα στους ακόλουθους τομείς: έξυπνο σπίτι, έξυπνα γραφεία, ψυχαγωγία, εκπαίδευση, υγεία, ασφάλεια, βιομηχανία και αυτοκίνητα.

Τα ηλιακά φωτοβολταϊκά πάνελ είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα. Αυτό συμβαίνει επειδή εστιάζουμε στην παροχή αποδεδειγμένης τεχνολογίας που έχει περάσει αυστηρές δοκιμές και θα έχει απόδοση για τις επόμενες δεκαετίες. Η σειρά φωτοβολταϊκών καλύπτει διάφορα μεγέθη μονοκρυσταλλικών πλαισίων ημικυψελών για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά συστήματα ηλιακής ενέργειας και φάρμες ηλιακών πάνελ πολλών μεγαβάτ.

Give a Reply

Πληροφορίες Η Sharp παρουσιάζει ηλιακά πάνελ 410 W - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η Sharp παρουσιάζει ηλιακά πάνελ 410 W - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr