Νέο πακέτο εγγύησης της Panasonic για πάνελ και μπαταρίες

Νέο πακέτο εγγύησης της Panasonic για πάνελ και μπαταρίες

Νέο πακέτο εγγύησης της Panasonic για πάνελ και μπαταρίες

Panasonic, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, μπαταρίες, νέα τεχνολογία
Panasonic, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, μπαταρίες, νέα τεχνολογία

Η εταιρεία προσφέρει πλέον 25 χρόνια εγγύηση για τα πάνελ της και 10 χρόνια για το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας.

Η Panasonic ανακοίνωσε ένα νέο σύνολο όρων εγγύησης για τα προϊόντα ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης ενέργειας. Η κάλυψη, που ονομάζεται εγγύηση EverVolt AllGuard All System, είναι μια ολοκληρωμένη εγγύηση που καλύπτει το προϊόν, την απόδοση και την εργασία στα κύρια εξαρτήματα του συστήματος.

Αυτό περιλαμβάνει 25 χρόνια για τα ηλιακά πάνελ Panasonic, 25 χρόνια για τα στηρίγματα, 10 χρόνια για μετατροπείς και 10 χρόνια για το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας Panasonic EverVolt 2.0. Η ηλιακή τεχνολογία της Panasonic υποστηρίζεται από 40 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

«Με την Εγγύηση All System EverVolt AllGuard, μπορούμε να παρέχουμε στους ιδιοκτήτες ένα ευρύτερο φάσμα προστασίας που καλύπτει ολόκληρο το ηλιακό σύστημα και το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας για να ενισχύσουμε την επένδυσή τους. Η αποθήκευση μπαταριών στο σπίτι κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού που αναζητούν ανεξαρτησία από το ηλεκτρικό δίκτυο και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος του ηλιακού συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας. Με την εγγύησή μας που καλύπτει το προϊόν, την απόδοση απόδοσης και τα ανταλλακτικά και την εργασία, μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η επένδυσή τους στην ηλιακή ενέργεια θα προστατεύεται πλήρως», είπε ο Mukesh Sethi, διευθυντής, ηλιακής και αποθήκευσης ενέργειας, Panasonic Eco Systems

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για την εγγύηση, ο εξοπλισμός πρέπει να εγκατασταθεί από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ηλιακής ενέργειας της Panasonic ή εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη αποθήκευσης EverVolt. Η εγγύηση μετατροπέα αφορά αποκλειστικά τους μικρομετατροπείς Enphase που αγοράζονται από την Panasonic και η εγγύηση στηριγμάτων ισχύει για τα Unirac και IronRidge.

Εργοστάσιο μπαταριών EV

Τον περασμένο μήνα, η Panasonic ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα εργοστάσιο μπαταριών 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στο Κάνσας Σίτι. Το Υπουργείο Εμπορίου του Κάνσας και το Συμβούλιο Ανάπτυξης της Πόλης του Κάνσας και οι συνεργάτες του μοιράστηκαν ότι τα σχέδια της εταιρείας δημιουργούν την ανάγκη για έως και 4.000 θέσεις εργασίας στη βιομηχανία των ΗΠΑ. Η Panasonic έχει εντοπίσει μια τοποθεσία στο De Soto του Κάνσας για το έργο, εν αναμονή της έγκρισης από το διοικητικό συμβούλιο της Panasonic.

«Με την αυξημένη ηλεκτροκίνηση της αγοράς αυτοκινήτων, η επέκταση της παραγωγής μπαταριών στις ΗΠΑ είναι κρίσιμη για να συμβάλει στην κάλυψη της ζήτησης», δήλωσε ο Kazuo Tadanobu, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic Energy. «Δεδομένης της κορυφαίας τεχνολογίας και του βάθους της εμπειρίας μας, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να οδηγούμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών ιόντων λιθίου και να επιταχύνουμε προς ένα μέλλον καθαρών μηδενικών εκπομπών».

Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο πελάτες χρησιμοποιούν προϊόντα Panasonic κάθε μέρα, παράγοντας 86 εκατομμύρια τόνους εκπομπών CO2 με βάση τα στοιχεία κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 110 εκατομμύρια τόνους εκπομπών CO2 σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μας, αριθμός που ισοδυναμεί με περίπου το 1% των συνολικών εκπομπών από την παγκόσμια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία να γίνει μηδενική στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2030 και θέτει περαιτέρω στόχους για τη βιωσιμότητά της έως το 2050.

Give a Reply

Πληροφορίες Νέο πακέτο εγγύησης της Panasonic για πάνελ και μπαταρίες - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Νέο πακέτο εγγύησης της Panasonic για πάνελ και μπαταρίες - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr