Η Vikram Solar κυκλοφορεί ηλιακές μονάδες διπλής όψης 660 W

Η Vikram Solar κυκλοφορεί ηλιακές μονάδες διπλής όψης 660 W

Η Vikram Solar κυκλοφορεί ηλιακές μονάδες διπλής όψης 660 W

Vikram, πάνελ, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, νέα τεχνολογία
Vikram, πάνελ, φωτοβολταϊκά, ενέργεια, νέα τεχνολογία

Η Vikram Solar αποκάλυψε νέες μονοπρόσωπες μονάδες PERC με απόδοση ισχύος στην μπροστινή πλευρά από 635 W έως 660 W. Οι μονάδες διαθέτουν κατασκευή glass-to-glass και παρέχουν έως και 25% κέρδος διπλής όψης.

Η ινδική Vikram Solar κυκλοφόρησε τη σειρά Paradea μονοφωτοβολταϊκών μονάδων διπλής όψης PERC glass-to-glass.

Τα πάνελ πολλαπλών διαύλων παρέχουν ισχύ εξόδου που κυμαίνονται από 635 W έως 660 W, με απόδοση μεταξύ 20,38% και 21,18%. Το κέρδος διπλής όψης είναι έως και 25% με τις μονάδες διπλού γυαλιού, οδηγώντας σε 825 W συνολικής ισχύος εξόδου.

Οι μονάδες διαθέτουν 132 μισά κελιά. Οι διαστάσεις τους είναι 2.391 mm x 1.303 mm x 35 mm και ζυγίζουν 39,3 κιλά. Υπό τυπικές συνθήκες δοκιμής, η τάση ανοιχτού κυκλώματος είναι μεταξύ 45,8 V και 46,3 V. Το ρεύμα βραχυκυκλώματος κυμαίνεται από 17,76 A έως 18,17 A. Οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί για συστήματα κοινής ωφέλειας μεγάλης κλίμακας, εμπορικά και βιομηχανικά συστήματα και συστήματα οροφής κατοικιών.

Η Εταιρεία

Η Vikram Solar Limited είναι μια ινδική εταιρεία με έδρα την Καλκούτα , ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλιακών μονάδων στην Ινδία (ανά χωρητικότητα) με παραγωγική ικανότητα 2,5 GW πλαισίων ετησίως και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ηλιακής ενέργειας στην Ινδία ως προς τα έσοδα. Η κύρια επιχειρηματική εστίαση της εταιρείας είναι η κατασκευή ηλιακών φωτοβολταϊκών μονάδων και επίσης πραγματοποιεί υπηρεσίες μηχανικής, προμήθειας και κατασκευής και λειτουργίες και συντήρηση ηλιακών σταθμών παραγωγής ενέργειας.

Η Vikram Solar ιδρύθηκε το 2006 από τον Gyanesh Chaudhary, ως κατασκευαστής ηλιακών πλαισίων και έκτοτε έχει προχωρήσει στον τομέα της Μηχανικής, των προμηθειών και της διαχείρισης κατασκευών και της λειτουργίας και συντήρησης ηλιακών σταθμών παραγωγής ενέργειας. Το 2015 η εταιρεία ολοκλήρωσε την πρώτη πλωτή μονάδα ηλιακής ενέργειας στην Ινδία.

Η εταιρεία VIKRAM SOLAR Limited είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος κορυφαίος πάροχος λύσεων ηλιακής ενέργειας, ειδικευμένος στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης, αλλά και ολοκληρωμένων λύσεων EPC (Engineering Procurement Construction) στην Ινδία. Με διεθνή παρουσία σε 5 ηπείρους συνεισφέρει ενεργά στην εξέλιξη της ηλιακής επανάστασης.

Το εργοστάσιο VIKRAM SOLAR, από το 2006, βασίζεται σε μια ιστορία επιτυχίας για πάνω από 4 δεκαετίες καθώς και την πλούσια κληρονομιά, αλλά και την εκτεταμένη κατασκευαστική εμπειρία του Ομίλου Vikram. Tα προϊόντα του εργοστασίου VIKRAM SOLAR σχεδιάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης, γεγονός που επαληθεύεται από την συνεχή παρουσία του εργοστασίου στην λίστα Tier 1 του οργανισμού BNEF (Bloomberg New Energy Finance). Οι εσωτερικές προσπάθειες έρευνας & ανάπτυξης καθώς και τα προγράμματα έρευνας σε συνεργασία με κορυφαία εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο, επιτρέπουν το εργοστάσιο VIKRAM SOLAR να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο ηλιακής τεχνολογίας.

Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου VIKRAM SOLAR ανέρχεται ετησίως σε 1GW από το 2017. Συμβαδίζοντας με την εστίαση του ομίλου VIKRAM στην υιοθέτηση πρωτοποριακών και καινοτόμων τεχνολογιών, η μοναδική μονάδα παραγωγής διαθέτει τα καλύτερα μηχανήματα και εξοπλισμό που εισάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Give a Reply

Πληροφορίες Η Vikram Solar κυκλοφορεί ηλιακές μονάδες διπλής όψης 660 W - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr,Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Η Vikram Solar κυκλοφορεί ηλιακές μονάδες διπλής όψης 660 W - Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr

Πληροφορίες Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά-Fotovoltaika.gr