τεχνολογία φωτοβολταικών- τιμές, προσφορές

Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας

Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας

Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας :

Η επαγρύπνηση για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και την ενεργειακή κρίση αυξάνεται, ειδικά υπό τον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο φέτος, η ευαισθητοποίηση της Ευρώπης για την ενεργειακή αυτάρκεια τείνει να είναι ισχυρότερη και ο κύριος αναπτυξιακός στόχος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με χαμηλή περιβαλλοντική ρύπανση είναι να η παραγωγή ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως. Η αύξηση της τιμής των πρώτων υλών, ειδικά του πολυπυριτίου, του οποίου το 50% προέρχεται από το Xinjiang, έχει επίσης ωθήσει την τιμή των πλακών πυριτίου. Οι εγχώριοι κατασκευαστές πλαισίων βρίσκονται υπό την πίεση των ανοδικών αυξήσεων των τιμών και σταδιακά μεταβιβάζοντάς το.

τεχνολογία φωτοβολταικών- τιμές, προσφορές

Από την προοπτική του δεύτερου εξαμήνου του έτους, υπό την προϋπόθεση της αύξησης του κόστους των πρώτων υλών, οι κατασκευαστές μονάδων δήλωσαν ότι η εκτιμώμενη αύξηση ASP το τρίτο τρίμηνο, σε σύγκριση με την προηγούμενη αντίδραση, το περιθώριο διαπραγμάτευσης με τους πελάτες έχει γίνει μικρότερο και Η βασική τιμή των προσφορών έχει επίσης αυξηθεί, επομένως ολόκληρη η ενότητα έχει αυξηθεί και η αύξηση είναι περίπου μονοψήφια. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των εργοστασίων συστημάτων κατάντη, τα σχέδια για βιαστική εγκατάσταση και σύνδεση στο δίκτυο, και η τιμή άλλων βοηθητικών υλικών όπως ο χαλκός/χάλυβας έπεσε πρόσφατα, επομένως γκοφρέτες πυριτίου Η άνοδος της στρογγυλής τιμής έχει προκαλέσει τους κατασκευαστές των κατάντη μονάδων να φωνάζουν και οι περισσότεροι κατασκευαστές συστημάτων θα το δεχτούν.

Η βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας :

Όσον αφορά τον λόγο της αύξησης της τιμής των γκοφρετών πυριτίου, φυσικά, αντικατοπτρίζει και την αύξηση της τιμής του πολυπυριτίου.Από πέρυσι έως φέτος, αν και η παραγωγική ικανότητα του πολυπυριτίου απελευθερώθηκε το ένα μετά το άλλο, η τιμή ήταν Επί του παρόντος, η τιμή του πολυπυριτίου έχει φτάσει τα 40 δολάρια ΗΠΑ ανά κιλό, αν και η προσφορά Το πρόσωπο έχει ανοίξει σιγά-σιγά, αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να συμβαδίσει με την αύξηση της ζήτησης.

Το τμήμα της γκοφρέτας πυριτίου βρίσκεται επίσης σε τεταμένη κατάσταση αυτή τη στιγμή, ειδικά η κύρια γκοφρέτα πυριτίου μεγάλου μεγέθους M10. Η M10 καταλαμβάνει επί του παρόντος το 60-70% του μεριδίου αγοράς, το οποίο είναι σχετικά περιορισμένο, και η αγορά M6 αντιπροσωπεύει περίπου 15 %, επειδή είναι σχετικά Η εξειδικευμένη αγορά δεν είναι τόσο σφιχτή όσο το M10.

Όσον αφορά την άνοδο της τιμής του πολυπυριτίου, αντανακλάται κυρίως στην καυτή ζήτηση και η ζήτηση προέρχεται από τρεις πτυχές: Η μία είναι ότι λόγω του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου, η ευαισθητοποίηση της Ευρώπης στον ενεργειακό κύριο έλεγχο έχει αυξηθεί, γεγονός που έχει προωθήσει η ζήτηση για βιαστική κατασκευή ηλιακής ενέργειας· Αφού οι ΗΠΑ άρουν την απαγόρευση της εξαγωγής ηλιακών πλαισίων από τη Νοτιοανατολική Ασία στις ΗΠΑ, η προηγουμένως περιορισμένη ζήτηση εκτινάχθηκε και αφού η αγορά των ΗΠΑ επανέλκυσε τα αγαθά, προκάλεσε βιασύνη για υλικά· η τρίτη είναι η μεγαλύτερη αγορά ηλιακής ενέργειας—η αγορά εγχώριας ζήτησης της Κίνας είναι επίσης ισχυρή, υποστηρίζοντας τη βασική αγορά.

Η Aleo Solar παρουσιάζει φωτοβολταϊκή μονάδα οροφής ισχύος 345 W
Νέο φίλμ στην απόδοση ηλιακής ενέργειας πυριτίου

Leave a Reply

Εκπτώσεις χονδρικής Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας, τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας,τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Η παγκόσμια βιασύνη για την κατασκευή ηλιακής ενέργειας, τιμή πολυπυριτίου, αύξηση ASP, για φωτοβολταικά, ενεργειακή κρίση αγορα χονδρική

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories