τεχνολογία φωτοβολταικών- τιμές, προσφορές

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη :

1) Πράσινη ενέργεια. Η ενσωμάτωση ηλιακών φωτοβολταϊκών κτιρίων παράγει πράσινη ενέργεια, η οποία είναι η εφαρμογή της παραγωγής ηλιακής ενέργειας, και δεν θα μολύνει το περιβάλλον. Η ηλιακή ενέργεια είναι η πιο καθαρή και δωρεάν, και δεν υπάρχουν οικολογικές παρενέργειες στη διαδικασία ανάπτυξης και χρήσης. Είναι επίσης ένα είδος ανανεώσιμης ενέργειας, η οποία είναι ανεξάντλητη και ανεξάντλητη.

(2) Χωρίς κατοχή γης. Οι φωτοβολταϊκές συστοιχίες εγκαθίστανται γενικά σε αδρανείς στέγες ή εξωτερικούς τοίχους χωρίς πρόσθετη κατοχή γης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αστικά κτίρια όπου η γη είναι ακριβή· το καλοκαίρι είναι η περίοδος αιχμής της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και συμβαίνει να είναι η περίοδος που η ποσότητα του ηλιακού φωτός είναι το μεγαλύτερο και το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει την περισσότερη ισχύ, η οποία μπορεί να παίξει ρόλο στη ρύθμιση αιχμής του ηλεκτρικού δικτύου.

τεχνολογία φωτοβολταικών- τιμές, προσφορές

(3) Η ολοκληρωμένη τεχνολογία ηλιακών φωτοβολταϊκών κτιρίων υιοθετεί ένα φωτοβολταϊκό σύστημα συνδεδεμένο στο δίκτυο, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι εξοπλισμένο με μπαταρία, το οποίο εξοικονομεί επενδύσεις και δεν περιορίζεται από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και μπορεί να κάνει πλήρη χρήση την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα.

(4) Παίξτε το ρόλο της εξοικονόμησης ενέργειας του κτιρίου. Η φωτοβολταϊκή συστοιχία απορροφά την ηλιακή ενέργεια και τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μειώνει σημαντικά τη συνολική εξωτερική θερμοκρασία, μειώνει το κέρδος θερμότητας του τοίχου και το ψυκτικό φορτίο του κλιματιστικού εσωτερικού χώρου, οπότε μπορεί επίσης να παίξει ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου. Επομένως, η ανάπτυξη της ολοκλήρωσης ηλιακών φωτοβολταϊκών κτιρίων μπορεί να «εξοικονομήσει ενέργεια και να μειώσει τις εκπομπές».

Είναι τα φωτοβολταϊκά στέγης επιβλαβή για το ανθρώπινο σώμα;

Τα φωτοβολταϊκά έργα στέγης, επί του παρόντος σε ανεπτυγμένες χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία έχουν περισσότερες από 100.000 σετ εγκαταστάσεων. Εάν υπάρχει βλάβη, δεν επιτρέπονται τα εθνικά αντίστοιχα.

Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι στατικής παραγωγής ενέργειας και οι μετατροπείς και οι άλλες συσκευές συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους κανονισμούς ασφαλείας και τους κανονισμούς ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας. Εκτός εάν υπάρχει πυρκαγιά και άλλες ειδικές συνθήκες, το AC και το DC δεν αποσυνδέονται έγκαιρα και οι πυροσβέστες συνεχίζουν η οροφή ή υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, αλλά υπάρχουν και νέοι κανονισμοί και τρόπος εγκατάστασης για προστασία.

Συνολικά, τα φωτοβολταϊκά προϊόντα στέγης τακτικών κατασκευαστών εγκαθίστανται από εξειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές, χωρίς σωματική βλάβη.

Είναι ακριβά τα φωτοβολταϊκά;

Στην πραγματικότητα, οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί χωρίζονται σε συστήματα εκτός δικτύου και σε συστήματα συνδεδεμένα στο δίκτυο. Το πιο συνηθισμένο είναι ένα σύστημα συνδεδεμένο στο δίκτυο, ένα σύστημα που είναι ενσωματωμένο στο δίκτυο και η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά μπορεί να φορτωθεί στο δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να εγκατασταθούν μπαταρίες. Τα συστήματα εκτός δικτύου χρειάζονται μόνο μπαταρίες Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από φωτοβολταϊκούς σταθμούς αποθηκεύεται σε μπαταρίες για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται συχνά σε εφαρμογές όπως μη ηλεκτρικές περιοχές, απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, νησιά και φώτα δρόμου.

Μελέτη επιβεβαιώνει ότι οι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς θα πρέπει να λειτουργούν χωρίς σφάλματα για περίπου 15 χρόνια
Ροή διεργασιών της αλυσίδας βιομηχανίας φωτοβολταϊκών

Leave a Reply

Εκπτώσεις χονδρικής Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη, τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη,τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών σε στέγη, πράσινη ενέργεια, εξοικονόμηση ενέργειας, κόστος, τεχνολογία φωτοβολταικών κτιρίων αγορα χονδρική

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories