Μπαταρίες

Μπαταρίες

Για μπαταρίες φωτοβολταϊκών 2V, μπαταριές φωτοβολταϊκών βαθιάς εκφόρτισης, 24V μπαταριές φωτοβολταϊκών,12Vμπαταρίες φωτοβολταϊκών, μπαταρίες φωτοβολταϊκών 12v 200ah,μπαταριες βαθιάς εκφορτισης, τιμές μπαταριών, μπαταρίες gel φωτοβολταϊκών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ειδικές προσφορές-εκπτώσεις.

Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών 

Το eshops.gr διαθέτει μπαταρίες φωτοβολταϊκών από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες συσσωρευτών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ειδικές προσφορές. Ανακαλύψτε την μπαταρία που ταιριάζει σε κάθε σας ανάγκη και απαίτηση. Μπαταρίες για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα βαθειάς εκφόρτισης, αξιόπιστες μπαταρίες για υβριδικά συστήματα, κάθε τύπου μπαταρία για το σκάφος, το εξοχικό, την μόνιμη κατοικία, το τροχόσπιτο.

Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών - Επιλογή

Η επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας δεν είναι εύκολη υπόθεση και πρέπει να γίνεται με προϋποθέσεις και μεγάλη προσοχή. Ειδικά οι μπαταριές των φωτοβολταϊκών είναι ίσως το πιο κρίσιμο κομμάτι της σωστής λειτουργίας και απόδοσης - παραγωγής ενός αυτόνομου συστήματος καθώς ο χρόνος ζωής τους και ο κύκλος φόρτισης ο οποίος διαφοροποιείται αισθητά ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της μπαταρίας επηρεάζει το σύνολο του συστήματος. Σήμερα η πιο οικονομική λύση αλλά και πιο αξιόπιστη από πλευράς απόδοσης είναι οι μπαταρίες μολύβδου. Όπως όμως όλα τα προϊόντα συσσωρευτών έχουν και αυτές τα μειονεκτήματα τους. Aυτό που πρέπει να έχετε πάντα υπ' όψιν σας είναι ότι δεν υπάρχει μπαταρία στην αγορά με δεδομένη διάρκεια ζωής σε αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών και σε υβριδικά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών εξαρτάται από:

  • Τις ημερήσιες καταναλώσεις που θα έχετε.
  • Το μέγεθος της μπαταρίας (την χωρητικότητα της).
  • Αν το αυτόνομο σύστημα έχει εγκατασταθεί για να υποστηρίζει τις ενεργειακές σας ανάγκες όλο τον χρόνο (μόνιμη κατοικία) η εργάζεται εποχιακά (εξοχική κατοικία).
  • Το είδος και η κατασκευή της μπαταρίας.

Mπαταρίες Φωτοβολταϊκών - Gel - AGM

Οι μπαταρίες για φωτοβολταϊκά, όπως επίσης και όλες οι μπαταρίες τεχνολογίας μολύβδου - οξέος, χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες. Στη πρώτη κατηγορία έχουμε τις μπαταρίες κλειστού κα στη δεύτερη κατηγορία έχουμε τις μπαταρίες ανοιχτού τύπου. Η βασική τους διαφορά είναι πως οι μπαταρίες φωτοβολταϊκών κλειστού τύπου δεν χρειάζονται συντήρηση, σε αντίθεση με τις μπαταρίες ανοιχτού τύπου που απαιτούν συντήρηση (συμπλήρωση υγρών κλπ). Στη κατηγορία των μπαταριών κλειστού τύπου των φωτοβολταϊκών συστημάτων ανήκουν και οι μπαταρίες  τεχνολογίας AGM και GEL οι οποίες κατασκευάζονται στα 2V, 6V,8V και στα 12V και με διαφορετικές χωρητικότητες ώστε να μπορούμε να τις συνδυάσουμε με τις δικές μας ανάγκες και απαιτήσεις. Αυτές οι μπαταρίες αποτελούν προϊόντα συσσωρευτών τελευταίας τεχνολογίας με εξαιρετική αντοχή σε κύκλους φόρτισης – εκφόρτισης και κατά συνέπεια στην συνολική απόδοση του συστήματος. Όποια ανάγκη και εάν έχετε, όποια τεχνικά χαρακτηριστικά και εάν έχει το φωτοβολταϊκό σας σύστημά σας, οι μπαταρίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς και πάντα στις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών - Βίντεο


Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-15 από 474

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Automotive IP65 Charger 6V/12V-1,1A
    Regular Price 49,60 € Ειδική Τιμή 41,91 € 33,80 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-15 από 474

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Χονδρική, τιμή ,Εκπτώσεις χονδρικής, Μπαταριες φωτοβολταϊκών, βαθιάς εκφόρτισης,κλειστού τύπου, 2v βολτα στοιχεία

Μειωμένη τιμή χονδρικής, κόστος ,Μειωμένη τιμή χονδρικής, κόστος ,Μπαταρίες φωτοβολταϊκών συστημάτων βαθιάς εκφόρτισης με διάρκεια ζωής έως 15 χρόνια

Προσφορες, χονδρική, κοστος, τιμή,Προσφορες, χονδρική, κοστος, τιμή,Μπαταριες φωτοβολταϊκών, βαθιάς εκφόρτισης,κλειστού τύπου, 2v βολτα στοιχεία