Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah / 2560Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

1,445.00 
1,098.00  Χωρίς ΦΠΑ
1,361.52  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Μπαταρία Λιθίου απόδοσης 2560Wh

UBL-24-100 AH  / 2560wh / Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

Ελάχιστη παραγγελία 2 τεμάχια. Παράδοση 4-6 ημέρες από Γαλλία

  ... people are viewing this right now

  Share

Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah /2560Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

Η Μπαταρία Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah / 2560Wh /με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4 ή LFP) είναι ο ασφαλέστερος από τους κύριους τύπους μπαταριών ιόντων λιθίου. Η ονομαστική τάση μιας κυψέλης LFP είναι 3,2V (μπαταρίες μολύβδου-οξέος: 2V/στοιχείο).

Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση εγγύηση δεν χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως. Η διάρκεια ζωής βελτιώνεται ακόμη και ελαφρώς σε περίπτωση μερικής φόρτισης αντί πλήρους φόρτισης. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 ah ULTIMATRON LiFePO4 Lithium Battery 12.8v 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση σε σύγκριση με το μόλυβδο-οξύ. Άλλα πλεονεκτήματα είναι το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας, η εξαιρετική απόδοση ποδηλασίας, η χαμηλή εσωτερική αντίσταση και η υψηλή απόδοση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

  • Τάση ηρεμίας: 25,6V
  • Συνεχής ισχύς: 2560 Watt
  • Μέγιστη ισχύς (3-5 δευτερόλεπτα): 7680 Watt
  • Χωρητικότητα: 100Ah

Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες, οι μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4) προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα:

  • Εγγύηση κατασκευαστή 3 χρόνια
  • Η ασφαλέστερη τεχνολογία χωρίς κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Συνεχής βελτίωση της χωρητικότητας αποθήκευσης
  • Υψηλή σταθερότητα ακόμα και κάτω από ακραία φορτία
  • Δεν απαιτείται εφέ μνήμης, δεν απαιτούνται πλήρεις κύκλοι φόρτισης και εκφόρτισης
  • Υψηλή απόδοση ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες
  • Βαθιά και τακτική αποφόρτιση και απόδοση φόρτισης
  • Μικρό μέγεθος και μικρό βάρος

Ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών (BMS):

  • Επιτρέπει τον έλεγχο και τη φόρτιση των διαφόρων στοιχείων μιας μπαταρίας και την προστατεύει από υπερφόρτιση, υπέρταση και υπερθέρμανση.

Ενσωματωμένη παρακολούθηση Bluetooth 4.0:

  • Επιτρέπει τον έλεγχο και τη φόρτιση των διαφορετικών στοιχείων μιας μπαταρίας και τα προστατεύει από υπερφόρτιση, υπέρταση και υπερθέρμανση. Έχετε πάντα όλα τα σημαντικά δεδομένα μπαταρίας στο smartphone ή το tablet σας. Η εφαρμογή εμφανίζει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Τεχνικά δεδομένα:

  • Μοντέλο: UBL-24V-100Ah
  • Ονομαστική χωρητικότητα: 100Ah / 2560Wh
  • Εύρος τάσης λειτουργίας: 20-29,2 V
  • Ονομαστική τάση : 25,6 V
  • Αριθμός κύκλων : ≥3000 à 80% DoD
  • Χαρακτηριστικά φόρτισης : CCCV / IU
  • Τάση φόρτισης: 29,2 V
  • Μέγιστο συνιστώμενο ρεύμα φόρτισης: 20A
  • Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 50A
  • Ρεύμα εκφόρτισης: 100A
  • Ρεύμα αιχμής εκφόρτισης: 300 A!
  • Σύστημα διαχείρισης μπαταριών BMS : Ενσωματωμένο
  • Παρακολούθηση: Bluetooth 4.0 με εφαρμογή smartphone
  • Εφαρμογή σύνδεσης : Σειριακή και παράλληλη σύνδεση για εφαρμογές 24V, 48V.
  • Προστασία: IP65
  • Εύρος θερμοκρασίας (εκφόρτιση) : -20 ~60°C
  • Εύρος θερμοκρασίας (φόρτιση) : 0  ~45°C
  • Εύρος θερμοκρασίας (αποθήκευση): -5 ~35°C
  • Βίδα σύνδεσης: M8
  • Εγγύηση: 5 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή
  • Βάρος: 23,5 kg
  • Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) σε mm : 522  240   218 mm

Πλεονεκτήματα για την Μπαταρία Λιθίου UBL-12-100 ah ULTIMATRON LiFePO4 Lithium Battery 12.8v 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

  • Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 25.6V 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύησηΗ απόλυτη πηγή ενέργειας: Εξερεύνηση της μπαταρίας λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4

    Έχετε βαρεθεί να ξεμείνετε συνεχώς από δύναμη στις περιπέτειές σας; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί βρήκαμε την απόλυτη λύση για όλες τις ενεργειακές σας ανάγκες! Παρουσιάζουμε την μπαταρία λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 – μια αλλαγή παιχνιδιού στη φορητή τεχνολογία ισχύος. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα βουτήξουμε βαθιά στον κόσμο αυτής της απίστευτης πηγής ενέργειας και θα εξερευνήσουμε γιατί είναι πραγματικά η απόλυτη επιλογή για κάθε λάτρη του εξωτερικού χώρου ή εξερευνητή εκτός δικτύου. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την ασυναγώνιστη χωρητικότητά του, την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που σκέφτεστε για τις συσκευές που τροφοδοτούνται με μπαταρία. Πείτε αντίο στους περιορισμούς και γεια στην απεριόριστη ενέργεια με την εξερεύνηση της μπαταρίας λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4!

    Εισαγωγή στη μπαταρία λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4

    Η μπαταρία λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 είναι μια ισχυρή και καινοτόμος λύση αποθήκευσης ενέργειας που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για αποδοτικές, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας. Αυτή η τεχνολογία αιχμής μπαταριών προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος, καθιστώντας την την απόλυτη επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

    Αυτή η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4) διαθέτει εντυπωσιακή έξοδο 24 volt και χωρητικότητα 100 αμπέρ ωρών (AH), δίνοντάς της άφθονη ισχύ για τη λειτουργία διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών, εξοπλισμού, ακόμη και μικρών συσκευών. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση, παρέχοντας στους χρήστες μια αξιόπιστη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας όπου τη χρειάζονται.

    Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μπαταρίας λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της. Με σωστή συντήρηση και χρήση, αυτή η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα φορές περισσότερο από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Αυτό σημαίνει λιγότερες αντικαταστάσεις ή επισκευές που απαιτούνται, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους με την πάροδο του χρόνου.

    Επιπλέον, αυτή η μπαταρία λιθίου έχει πολύ υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερη ενέργεια σε λιγότερο χώρο, ενώ παραμένει ελαφρύ και συμπαγές. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για φορητές εφαρμογές, όπως ταξίδια σε κάμπινγκ ή τροφοδοσία RV ή σκάφη.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα της μπαταρίας λιθίου UBL-24-100 AH Ultimatron LiFePO4 είναι οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισής της.

    Κατανόηση των πλεονεκτημάτων των μπαταριών λιθίου

    Οι μπαταρίες λιθίου έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων τους σε σχέση με τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Σε αυτήν την ενότητα, θα βουτήξουμε βαθύτερα στην κατανόηση των ειδικών πλεονεκτημάτων των μπαταριών λιθίου και γιατί θεωρούνται η απόλυτη πηγή ενέργειας για διάφορες εφαρμογές.

    1. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

    Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των μπαταριών λιθίου είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους σε σύγκριση με άλλους τύπους μπαταριών. Οι μπαταρίες λιθίου μπορούν να διαρκέσουν έως και τρεις φορές περισσότερο από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, γεγονός που τις καθιστά μια πιο οικονομική επιλογή μακροπρόθεσμα. Αυτή η εκτεταμένη διάρκεια ζωής οφείλεται στη μοναδική χημική σύνθεση των μπαταριών λιθίου, η οποία τους επιτρέπει να αντέχουν εκατοντάδες κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης χωρίς σημαντική υποβάθμιση.

    2. Υψηλότερη Ενεργειακή Πυκνότητα

    Ένα άλλο πλεονέκτημα των μπαταριών λιθίου είναι η υψηλή ενεργειακή τους πυκνότητα, η οποία αναφέρεται στην ποσότητα ενέργειας που μπορεί να αποθηκευτεί ανά μονάδα μάζας ή όγκου. Οι μπαταρίες λιθίου έχουν σημαντικά υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με τους τύπους μπαταριών μολύβδου-οξέος και άλλους τύπους μπαταριών, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για φορητές συσκευές και εφαρμογές όπου ο χώρος και το βάρος είναι καθοριστικοί παράγοντες.

    3. Ταχύτερος χρόνος φόρτισης

    Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι μπαταρίες λιθίου προσφέρουν πλέον ταχύτερους χρόνους φόρτισης σε σύγκριση με άλλους τύπους μπαταριών. Μπορούν να φορτιστούν έως και 80% χωρητικότητα σε μόλις 30 λεπτά, επιτρέποντας γρήγορους χρόνους επαναφοράς μεταξύ των χρήσεων. Αυτή η δυνατότητα τα καθιστά εξαιρετικά βολικά τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.

    4. Ελαφρύς σχεδιασμός

    Οι μπαταρίες λιθίου είναι επίσης πολύ ελαφρύτερες από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος, καθιστώντας τις ευκολότερες στη μεταφορά και τον χειρισμό τους. Αυτή η ποιότητα κάνει

    – Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

    Η μακροζωία μιας μπαταρίας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια πηγή ενέργειας. Στον σημερινό κόσμο, όπου οι συσκευές και τα gadget αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, η ύπαρξη μιας αξιόπιστης και μακράς διαρκείας μπαταρίας είναι ζωτικής σημασίας. Εδώ λάμπει η μπαταρία λιθίου Ultimatron LiFePO.

    Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι μπαταρίες έχουν προχωρήσει πολύ από τις πρώτες μέρες τους. Οι παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος ήταν ογκώδεις και είχαν περιορισμένη χωρητικότητα, καθιστώντας τις ακατάλληλες για τις σύγχρονες ανάγκες. Από την άλλη πλευρά, η μπαταρία λιθίου UBL-AH Ultimatron LiFePO προσφέρει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις άλλες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

    Ένας από τους βασικούς λόγους για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του είναι η χημεία του. Σε αντίθεση με άλλες μπαταρίες ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούν οξείδιο του κοβαλτίου ως υλικό καθόδου

    Η μπαταρία λιθίου LiFePO4 Smart BMS είναι σίγουρα η καλύτερη εναλλακτική για τις μπαταρίες μολύβδου οξέος 25,6 V, επειδή έχουν σταθερή τάση τροφοδοσίας ακόμη και κάτω από μεγάλο φορτίο. Προσφέρει τα πλεονεκτήματα του λιθίου: μικρό βάρος, σταθερή τάση, υψηλός αριθμός κύκλου. Μπορεί να αποθηκεύσει άμεσα περισσότερο από το 96% της παρεχόμενης ενέργειας. Υψηλή απόδοση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Βαθιά και σταθερή αποφόρτιση και απόδοση φόρτισης.
    Επιπλέον, χάρη στο Smart BMS (Battery Management System) που είναι ενσωματωμένο με σύνδεση Bluetooth 4.0, είναι δυνατή η παρακολούθηση των τιμών και της κατάστασης της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο απευθείας από το smartphone σας χάρη στην βολική αποκλειστική εφαρμογή, για smartphone ή tablet.
    Τα πεδία εφαρμογής των μπαταριών λιθίου είναι διαφορετικά, ειδικά για σταθερή ή φορητή χρήση. Ειδικότερα, κινητά σπίτια, ηλιακά σκάφη, ηλεκτρικά σκάφη, ηλεκτρικά σκούτερ, αυτοκίνητα γκολφ ή ακόμα και ηλεκτροκίνητα/αναπηρικά αμαξίδια και μηχανήματα καθαρισμού εξοπλίζονται όλο και περισσότερο.
    Σειρά και παράλληλη σύνδεση για εφαρμογές 24V, 36V, 48V.

    Ελάχιστη παραγγελία 2 τεμάχια . Παράδοση 5-6 ημερών από Γαλλία

Weight 3 kg

Most viewed products

  • -22%Limited
    10 kW διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό
    Φωτοβολταϊκή ηλιακή ενέργεια: Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης
    10kW ΔΕΗ Φωτοβολταικα ECO 545 Solar σε στεγη 6,800.00 
    5,300.00  Χωρίς ΦΠΑ
    6,572.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση

    Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης

    Φωτοβολταικό Eco 545

    Δείτε όλες τις προσφορές εδώ

     

    Available on backorder

  • -34%Limited
    5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO
    410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering
    5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO Solar 410-420 WATT με δυνατότητα για Εγκατάσταση 7,280.00 
    4,800.00  Χωρίς ΦΠΑ
    5,952.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
    410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering

    410-WATT-420-WATT-

    Σχετικά με απάντησεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τα φωτοβολταικά στα σπίτια. Δείτε τις ειδικές προσφορές φωτοβολταικών για το 2022

    5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ

    Available on backorder

  • -25%Limited
    Νet-metering 5kw με Φ/Β 450 WATT για κεραμοσκεπή - τιμές
    Net metering 5kW φωτοβολταϊκό πακέτο με 450 watt πανελ 3,650.00 
    2,750.00  Χωρίς ΦΠΑ
    3,410.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου 

    11 Φωτοβολταϊκά πάνελ 450  watt

    Ιnverter δικτύου Renac NA 5000 DS ( 7500WATT max) 10 Χρόνια Εγγύηση

    Βάσεις κεραμοσκεπής για 11 Φ/Β πάνελ.

    In stock

  • -17%Limited
    Net metering 10kW ενεργειακός συμψηφισμός με ΔΕΗ 6,700.00 
    5,590.00  Χωρίς ΦΠΑ
    6,931.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Net metering 10kW για ενεργειακό συμψηφισμός  και εξοικονόμηση με ΔΕΗ με παραγωγή ως 16.600kWh ανά έτος 

    Available on backorder

  • -22%Limited
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία. Φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 45watt - 55 watt.
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτo 1.2kWh/24ωρο-12v 599.00 
    465.00  Χωρίς ΦΠΑ
    576.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V   ή 220V με προσθήκη inverter

    Available on backorder

  • -21%Limited
    Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
    Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
    14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
    17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

    Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -52%Limited
    φωτοβολταικό luxor-ECO-LINE-HALF CELL M144-525-545W-540-watt για net metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144
    Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας 329.00 
    159.00  Χωρίς ΦΠΑ
    197.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας

    Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

    Ελαχιστη ποσότητα αγοράς 9 τεμάχια 

    Available on backorder

  • -32%Limited
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό
    Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό 2,600.00 
    1,780.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,207.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -29%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    5kw Mitsubishi Electric
    5kw Mitsubishi Electric 7,280.00 
    5,200.00  Χωρίς ΦΠΑ
    6,448.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου

    Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -21%Limited
    4.6 kwh- 5.8kwh/24v/220AC - 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
    5 kwh- 7kwh/24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Premium 3,750.00 
    2,950.00  Χωρίς ΦΠΑ
    3,658.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 270/ 270-275 watt Poly/ Ευρωπαϊκά. Διαθέτουν θετική Φωτοβολταϊκό σύστημα Premium 24V ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 1080 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 12 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%.

    1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix 24/1600  ρεύμα ισχύς εκκίνησης 3200 watt υψηλής αξιοπιστία. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Εγγύηση 60 μήνες (5 χρόνια)

    4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOAGM 220/ 250AH C100  τύπου VRLA/AGM αντίστοιχων προδιαγραφών με τις GEL μπαταρίες. (βαθιάς εκφόρτισης κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής). Σύνολο 828ΑΗ/12V

    Δυνατότητα προσθήκη 2V μπαταριών  υψηλής αντοχής  και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής  σε ακραίες χρήσεις με μικρό επιπλέον κόστος.

    1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης Phocos CXN 40 ( Ψηφιακός προγραμματιζόμενος) ( 2 χρόνια εγγύηση)

    Δυνατότητα προσθήκης ρυθμιστή MPPT με datalogger  για αύξηση απόδοσης έως 25% με μικρό επιπλέον κόστος.

    Available on backorder

Recently viewed products

  • -16%Limited
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό 17kwh με 12 μπαταρίες 2v 1000AH C100 + Inverter charger Victron Multiplus 3000VA για Κουζινάκι, Πλυντήριο + Κλιματιστικό + ηλεκτρικό σίδερο + σκούπα

    Available on backorder

  • -20%Limited
    Victron Gel 60A Μπαταρία
    Victron Gel 60A Μπαταρία 215.00 
    171.00  Χωρίς ΦΠΑ
    212.04  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
    Οι μπαταρίες της γκάμας AGM χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλή εσωτερική αντίσταση, γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλες για εφαρμογές εκκένωσης ρεύματος υψηλής έντασης όπως αντιστροφείς, προωστικούς κινητήρες και τα κινητήρες εκκίνησης.
    Η γκάμα των μοντέλων GEL παρέχει την καλύτερη ανθεκτικότητα βαθέως κύκλου και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -21%Limited
    Φωτοβολταϊκό πάνελ Victron Energy Solar Panel 90W-12V Mono
    Φωτοβολταϊκό Victron Energy Solar Panel 90W-12V Mono 780×668 × 30mm series 4a 99.00 
    78.00  Χωρίς ΦΠΑ
    96.72  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Φωτοβολταϊκό πάνελ Victron Energy 90 Watt-12V Mono

    Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας από την Victron Ολλανδίας εντός 7-9 εργάσιμων ημερών

    In stock

  • -20%Limited
    SMA Sunny Boy 2.5 VL Red 2650 W Inverter Δικτύου Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
    SMA Sunny Boy 2.5 VL Red 2650 W Inverter Δικτύου Μονοφασικός 973.00 
    776.16  Χωρίς ΦΠΑ
    962.44  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    SMA Sunny Boy 2.5 VL Red 2650 W Inverter Δικτύου Μονοφασικός για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    RENAC R3-8000-DT-inverter-δικτύου για φωτοβολταϊκά, net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγη, οικιακά
    RENAC R3-8000-DT Note Series 8KW Τριφασικό 1,479.00 
    1,187.00  Χωρίς ΦΠΑ
    1,471.88  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    RENAC R3-8000-DT Note Series 8KW, Τριφασικός inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Available on backorder

  • -21%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    Φωτοβολταικά  Net Metering 10kw Sharp 445 watt-SMA Sunny Tripower 10.0 TL Inverter 10000W 580V Τριφασικό 10.0 KW-πλήρες πακέτο 
    10kw Φωτοβολταικό Net Metering μεSharp 445 watt – SMA Sunny Tripower 10.0 TL Inverter 10000W 580V Τριφασικό 10.0 KW έως 2400 ευρώ/έτος) ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ 10,500.00 
    8,290.00  Χωρίς ΦΠΑ
    10,279.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Φωτοβολταικά  Net Metering 10kw Sharp 445 watt-SMA Sunny Tripower 10.0 TL Inverter 10000W 580V Τριφασικό 10.0 KW-πλήρες πακέτο – ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

    Out of stock

  • -16%Limited
    Victron Energy MultiPlus-II 48/10000/140-100 Inverter Καθαρού Ημιτόνου-για φωτοβολταικα,τιμές.κριτικές
    Victron Energy MultiPlus-II 48/10000/140-100 Inverter Καθαρού Ημιτόνου 3,295.00 
    2,768.00  Χωρίς ΦΠΑ
    3,432.32  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Victron Energy MultiPlus-II 48/10000/140-100 Inverter Καθαρού Ημιτόνου. Ένα MultiPlus, με λειτουργικότητα ESS ή Power Storage System

    Available on backorder

  • -12%Limited
    MPPT-40A-12-24-48V-1000Watt 340.00 
    299.00  Χωρίς ΦΠΑ
    370.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    40Α Max Charging Current/ 35A Max PV Input Current- 1500Watt power / Solar  panel – 12V-24V-36V-48V

    Ρυθμιστής φόρτισης φωτοβολταϊκών MPPT ( Maximum Power Point Tracking )

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    In stock

  • -48%Limited
    Inverter καθαρού ημιτόνου 800 watt /24v Οικονομικός 250.00 
    129.00  Χωρίς ΦΠΑ
    159.96  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    HIP-800-24 INVERTER 24V DC 800W ΜΕ ΗΜΙΤΟΝΟ /Μετατροπέας τάσης DC-AC ημιτονικής εξόδου 800W/24V. Στιγμιαίο ρεύμα εκκίνησης φορτίων 1600W. Βαθμός απόδοσης >90%. Χαμηλό ρεύμα ίδιας κατανάλωσης
    Προδιαγραφές λειτουργίας προστασίας:
    1.Προστασία για χαμηλή ή υψηλή εκτός ορίων τάση.
    2.Λειτουργία προστασίας από υπέρτασης στην είσοδο
    3.Λειτουργία προστασίας υπερθέρμανσης
    4.Λειτουργία προστασίας υπερφόρτωσης
    5.Λειτουργία προστασίας βραχυκυκλώματος
    6Λειτουργία προστασίας αντίθετης πολικότητας

    Χρήση σε :
    Μικρές εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα ,Αυτοκίνητα, σκάφη, τρακτέρ, φορτηγά, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικά εργαλεία, εξοπλισμό γραφείου, και οικιακών συσκευών

    ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    In stock

  • -38%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    Phaesun 5 45.00 
    28.00  Χωρίς ΦΠΑ
    34.72  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πάνελ Γερμανίας 5Wp Μονοκρυσταλλικού πυριτίου
    Τάση Συστήµατος: 12V
    ∆ιαστάσεις: 300x185x22 

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

Εκπτώσεις χονδρικής Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 ah ULTIMATRON LiFePO4 Lithium, τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 ah ULTIMATRON LiFePO4 Lithium,τιμή χονδρικής,

Εκπτώσεις χονδρικής Μπαταρία Λιθίου UBL-24-100 ah ULTIMATRON LiFePO4 Lithium Battery 12.8v 100Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση αγορα χονδρική

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories